September 2021

Open deuren dag

De open deuren dag in Baarn was voor de Kunststudio een succes. We hebben een gezellige dag gehad. Er zijn veel mensen langs geweest en we hebben veel foldertjes uitgedeeld. Sommigen hebben zich gelijk ingeschreven voor een workshop, anderen kijken eerst nog even op de site. We beginnen dit seizoen goed!

Bedankt allemaal voor jullie bezoek, en de lieve reacties en cadeautjes.

Augustus 2021

In de Baarnsche Courant!

We beginnen al aardig onze draai te vinden op de Brink. Het zomerprogramma draait op volle toeren! Er wordt gekleid op de draaischijf en geschilderd aan tafel.

Steeds vaker komen nieuwsgierige inwoners van Baarn ons atelier binnen om een kijkje te nemen. Ze zijn terug van vakantie en zien de lichtjes of ze hebben in de krant over ons gelezen.  Gezellig hoor. Een praatje en een folder, dan kunnen ze thuis rustig kijken voor welke cursus ze zich willen opgeven :)

Augustus 2021

Atelier gevonden!

We zijn dolgelukkig met onze nieuwe locatie midden op de Brink in Baarn!

We hebben heel hard gewerkt en zijn op 5 augustus verhuisd. Vanaf deze datum zullen alle workshops en cursussen plaatsvinden op onze nieuwe locatie.

Wees welkom voor een cursus pottenbakken, intuïtief schilderen of gewoon een kopje koffie of thee! De deur staat open voor iedereen.

 

juli 2021

Atelier Gezocht!

De toekomst van het atelier van De Kunststudio op de Trappenberg is onzeker. We verwachten dat we er voor het einde van dit jaar uit moeten en als het heel erg tegenzit al in september!
We zijn daarom op zoek naar een nieuwe inspirerende atelierruimte. We zoeken een ruimte in het Gooi, ongeveer in een straal van 10 km om Blaricum. De ruimte moet minimaal 45m2 groot zijn. We willen het liefst koud en warm water in de ruimte en een toilet is ook heel fijn.
Parkeren, in de buurt, voor 4 of 5 auto's moet geen probleem zijn. Dus heb jij zo'n ruimte of weet je er een te huur: laat het ons weten!

 

 

mei 2021

Welkom Paul de Kruif, mede eigenaar van de Kunststudio!

Vanaf 1 juni 2021 geeft Paul bij ons lessen in keramiek. Heb je altijd al willen leren pottenbakken, of je eigen theekommen snijden? Dan ben je bij Paul aan het juiste adres! Klei liefhebber tot in zijn tenen. 

Kijk in ons zomerprogramma of bij onze wekelijkse cursussen!

 

mei 2021

Waar is Merel gebleven?

Merel is verhuisd naar het landelijke Neerijnen. Slechts 20 minuten onder Utrecht. Ze heeft daar een prachtig atelier en zal vanuit de Kunstverdieping haar schilderactiviteiten voortzetten.  Denk bijvoorbeeld aan weekenden buiten schilderen.