Algemene voorwaarden van de Kunststudio 2021

Voor elke inschrijving geldt dat deze pas definitief is als de betaling binnen is. Gelieve dus vooraf te betalen, uiterlijk drie weken voordat de workshop of cursus begint. Als je niet op tijd betaald, kan je plek naar iemand anders gaan. 

Het cursusgeld kan niet terugbetaald worden bij  annulering van je inschrijving korter dan twee weken voor aanvang van de cursus/workshop. Wel  kan de inschrijving aan iemand worden doorgegeven.

Als je door een onvoorziene omstandigheid een cursus les mist, dan kun je deze inhalen op het daarvoor aangewezen  inhaalmoment. ​Hiervoor hangt er een intekenlijst in het atelier.

Indien het  minimale deelnemersaantal niet wordt bereikt dan ontvang je uiterlijk een week van te voren bericht en krijg je je geld terug, of zoeken we samen naar een ander moment. De minimale deelname bestaat uit 3 personen, maximaal 6 personen.

Bij grotere groepen kun je contact opnemen. 

Heb je zelf een groepje van tussen de 4-6personen, dan kun je een eigen datum met ons afspreken.

We verwachten dat je zorgvuldig omgaat met de ruimte en de materialen.

Gebruik van klei en glazuur is in de prijs inbegrepen. We gaan hierbij uit van normaal gebruik ( zoals: max 5 kg klei  en 1/2 ltr glazuur per dagdeel)

Mocht je ergens niet tevreden over zijn, zeg het ons.