Workshop amulet/talisman van porselein beschilderen

Iedereen kan wel wat positieve energie gebruiken. Iets waarvoor je kracht of bescherming wil vragen.

 

Een amulet/talisman is een voorwerp dat je zelf hebt gemaakt met materiaal uit de natuur.  Meestal hang je het met een klein touwtje om je nek of laat je het achter op een plek die voor jou belangrijk is. 

Een amulet weert energie af en biedt daardoor bescherming tegen onheil.

Een talisman trekt positieve energie aan en helpt je daardoor om kracht te vragen voor dat wat je in jezelf wilt versterken.

 

We maken de amulet/talisman van porselein. De basisvorm ligt in verband met drogen alvast voor je klaar. Je kunt zelf beslissen of je er een gaatje in wilt maken. 

De ronde vorm is bewerkbaar met een gutsje of direct te beschilderen (blauw en rood).

 

Natuurlijk staan we met een oefening eerst stil bij waar je kracht of bescherming voor wilt vragen. En vervolgens bedenken we samen het symbool dat je hiervoor wilt gebruiken.

 

Je gaat naar huis met 2 amuletten en 2 talismannen die je zelf hebt bewerkt met symbolen die bij jou passen. Alhoewel, eerst moeten deze nog wel gedroogd, gestookt en geglazuurd . Dit zit er allemaal bij.  Op een later tijdstip kun je je werk ophalen.

 

De workshop kost € 100,- als je alleen komt of €50,- per persoon wanneer je met meer komt (max. 6 personen) Prijs is inclusief materiaal,  stoken en transparant glazuur. Wanneer je  een workshop boekt ontvang je per mail een bevestiging met een betaalverzoek. Zodra je hebt betaald is je reservering compleet.

 

Locatie: de Kunststudio

De workshop wordt gegeven door Mariette Bruinsma

Lees hier onze algemene voorwaarden